Blogi

16.4.2019

Hidasta matkaa™ -konsepti lähtee Kreikkaan!

Olen matkustanut paljon ja ajan myötä ajatusmaailmani matkustamisesta on muuttunut. Yhä useammin tavoittelen vastuullisuutta matkailussa ja pyrin olemaan mahdollisimman vastuullinen matkailija. Toki täydelliseksi tässä lajissa ei tule kukaan.

16.4.2019

Vastuullisen matkailun uusimmat uutiset

Vastuullinen matkailu ei ole mikään oma matkailun muotonsa, vaan kaiken matkailun pitäisi pyrkiä vastuullisuuteen. Tuoreimmat uutiset vastuullisesta matkailusta käsittelevät tuttuja teemoja: lentämistä, liikaturismia, majoitusta, muovia, turismiveroa ja hiilineutraalia matkailua. Mielestäni olisi hyvä myös miettiä matkailun motiiveja. Miksi minä oikein matkustan?

16.4.2019

Toukokuun tunnelmia Oulun Industry Summit-tapahtumasta

Kevät ei ollut vielä kunnolla uskaltautunut Ouluun asti, kun Industry Summit:ia vietettiin Oulun teatterilla 14.-15.5. Kaksipäiväisessä tapahtumassa ehdittiin käydä läpi monta ympäristöalan ajankohtaista asiaa aina ilmastonmuutoksesta tuulivoimaan, jätehuollosta kiertotalouteen ja alan uusiin innovaatioihin. Industry Summit on siis pohjoisen Skandinavian suurin teollisuus- ja cleantech-seminaari.

Ota yhteyttä

Haluatko räätälöidyn koulutuksen tai lisätietoja palveluistani? Ota yhteyttä!