Kuka Katja?

Moikka!

Hausta tutustua - ja hienoa, että löysit sivustolleni! Nimeni on Katja ja olen ympäristöalan asiantuntija, vastuullisen matkailun ammattilainen, matkailija, kirjoittaja ja kouluttaja.

Olen lapsesta asti haaveillut oppivani tuntemaan maailman - ja siinä samalla pelastamaan sen. Voin siis täysin allekirjoittaa Alma Whittaker:in sanat teoksessa "Tämä kokonainen maailmani":

"Olen onnekas, koska olen voinut viettää elämäni tutkimalla maailmaa. Sen vuoksi en ole koskaan kokenut merkityksettömyyttä...Minä en ole koskaan halunnut mitään muuta kuin ymmärtää tätä maailmaa."

Maailman ymmärtäminen johtaa siihen, että sitä haluaa myös suojella. Tieni maailmalla on ollut mutkikas. Olen asunut Venäjällä ja Kreikassa ja oppinut molemmat kielet - sekä lukuisia muita asioita. Tsekissä asumiseni katkaisi korona, mutta onneksi olen saanut tehtä paljon pitkiä matkoja. Siinä samalla olen toteuttanut haaveitani ympäristöasioiden parissa, olen voinut muuttaa maailmaa.

Yksi tärkeimmistä matkoistani oli Filippiineillä 2022, jolloin olin kouluttamassa muoviongelmista ja tutustumassa siihen paikan päällä. Töideni puolesta olen myös saanut edistää lukuisten suomalaisten yritysten kierrätystä, tehdä toimintasuunnitelman Filippiinien Cebun kaupungin muoviongelmien ratkaisemiseksi ja kouluttaa vastuullisesta matkailusta. Lisätietoa osaamisestani löytyy LinkedIn:istä ja CV:stäni.

Täällä sitä siis ollaan, auttamassa sinua ja yritystäsi maailman myllerryksessä ja muutoksessa. Autan tekemään matkailusta vastuullisempaa ja ympäristöasioista ymmärrettäviä. Muutan kanssanne maailmaa ympäristöystävälliseksi ja sujautan tarinoita arkeenne. Oma matkailukonseptini, Hidasta matkaa™, lähestyy matkailua uusin arvoin.

Hyppää mukaani matkalle!

katja.vaulio@gmail.com

Olen mukana vastuullisen matkailun verkostossa ja WWF:n öljyntorjuntajoukoissa, sekä tiikerikummina.

LISÄTIETOJA

LinkedIn

Blogini

Lukukeskus