Sisällöntuotanto

Tarinoita rakastaville, kirjoituksia kaipaaville.

Blogiyhteistyöt

Ympäristöalan ja vastuullisen matkailun ammattilaisena teen mielelläni yhteistyötä blogini tiimoilta. Yhteistyöhankkeet voivat sisältää vaikkapa matkustamisen tutkimista ympäristönäkökulmasta, kielitaitoa, kulttuuristen ennakkoluulojen tarkasteluja ja vastuullista matkailua. Kirjoitan tietenkin myös kierrättämisestä ja mieluusti vaikka muidenkin maiden näkökulmasta.

Kolumnit ja artikkelit

Olen kirjoittanut erilaisia tekstejä, kuten lehtiartikkeleita, blogitekstejä ja runoja. Teen tekstejä myös tilauksesta erilaisiin tarkoituksiin. Minulta saat uutta näkökulmaa ja kaunista kieltä - katso myös kohta "blogiyhteistyöt"!

Käännökset

Teen pienimuotoisia käännöksiä, esimerkiksi sähköpostien kääntämistä tai vaikkapa työmaan lajitteluohjeiden käännöksiä. Kieleni ovat englanti-suomi-englanti, kreikka-suomi, venäjä-suomi-kreikka.

Koulutuspaketti

Kirjoittaminen

Tämä koulutuspaketti olisi hyvä yhdistää vaikkapa matkatarinoihin. Matkatarinoiden jälkeen on hyvä inspiroitua kirjoittamaan oma tarina. Päivän alkuun opastan lyhyesti, miten voi oppia kirjoittamaan. Kerron myös, miksi kirjoitustaidosta kannattaa pitää yhä kiinni ja kehittää sitä. Matkatarinaa voi jatkaa kotona ja palauttaa minulle, lähetän siitä jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen palautteen. Kirjoituspaketin voi yhdistää myös Hidasta matkaa-konseptin matkoihin. Tapahtumassa on esillä myös runojani ja kirjoittamani artikkeli, sekä blogiteksti, joita käsittelemme. Käymme läpi myös eri tekstityyppejä.

Etkö löytänyt mieleistäsi palvelua?

Jätä yhteystietosi niin suunnitellaan juuri teille sopiva koulutus.