Kuka Katja?

Moikka!

Saatat ihmetellä, että mikä tyyppi sivuston takaa oikein löytyy. Nimeni on Katja, ja olen ympäristöalan ammattilainen, kulttuuriasiantuntija, matkailijatar, matkaopas, kirjoittaja ja puhuja.

Tarinani rankasti typistettynä menee suurin piirtein näin. Lapsena jo minulla oli yksi ainoa iso haave elämästä, ja se oli haave saada matkustaa, nähdä maailmaa - ja pelastaa se siinä sivussa.Maailman pelastaminen rajoittui tuolloin loukkaantuneiden pikkulintujen hoivaamiseen, mutta matkahaaveestani alkoi tulla pikkuhiljaa totta. Löysinkin itseni asumasta Venäjältä ja opiskelemasta venäjää, sekä samoin Kreikasta opiskelemassa kreikkaa. Sain kulkea maailmalla enemmänkin ja tutustua ihmeellisiin ihmisiin eri kulttuureissa ja maissa. Ennakkoluuloni ja väärinymmärrykseni murtuivat ja toivoin, että kaikki ihmiset voisivat nähdä toiset kulttuurit uteliaasti ja arvostaen, ei pelokkaasti, tai väheksyen.

Samalla opiskelin yliopistossa viestintää ja liiketoimintaa kielten lisäksi ja päädyin aluksi aivan vahingossa ympäristöalalle. Se oli hyvä vahinko, sillä oivalsin, että tämä on se juttu, mitä haluan tehdä. Haluan tehdä töitä sen eteen, että luonto ja eläimet voisivat paremmin ja sitä myötä myös koko ihmeellinen planeettamme. Haaveilinhan siitä jo lapsena. Sitten alkoikin jo iso keskustelu ilmastonmuutoksesta ja intohimoni matkailuun, ympäristönsuojeluun ja eri kulttuureihin alkoi kiertyä kaikki yhteen.

Maailma ei muutu, jos sitä ei muuteta. Oikeastaanhan tämä on ihan yksinkertaista. Mitä enemmän näen maailmaa, vuoristoja, metsiä ja eläimiä sekä eri kulttuureja, sitä enemmän arvostan sitä kaikkea ja sitä enemmän haluan, että muutkin näkisivät niiden arvon ja ainutkertaisuuden.

Täällä sitä siis ollaan, auttamassa sinua ja yritystäsi maailman myllerryksessä ja muutoksessa. Autan tekemään matkailusta vastuullisempaa ja ympäristöasioista ymmärrettäviä. Muutan kanssanne maailmaa suvaitsevaisemmaksi ja sujautan tarinoita arkeenne. Oma matkailukonseptini, Hidasta matkaa™, lähestyy matkailua uusin arvoin.

Hyppää mukaani matkalle!

katjavaulio@hotmail.com

Olen mukana Jätehuoltoyhdistyksen toiminnassa, ympäristöjohtamisen yhdistyksessä, vastuullisen matkailun verkostossa ja WWF:n öljyntorjuntajoukoissa, sekä tiikerikummina. Kotimaisista asiakkuuksistani saaduista palkkioista tilitän Hiilipörssille 1 % joka vuosi.

LISÄTIETOJA

LinkedIn

Blogini

Lukukeskus

Etkö löytänyt mieleistäsi palvelua?

Jätä yhteystietosi niin suunnitellaan juuri teille sopiva koulutus.