Hidasta matkaa-konsepti

Hitaille matkailijoille, matkustamisen muuttajille, edelläkävijöille.

Koulutuspaketti

Kulttuuri-illat tai -aamut

Miten matkailussa huomioidaan paikallinen kulttuuri? Miten voin matkailla paikallisia kunnioittaen? Miten vältän töllistelyturismia (=tirkistelyturismi)? Miten voisin valmistautua matkaan tästä näkökulmasta?

Hidasta matkaa™ -konsepti

Konseptini muodostuu seuraavista osa-alueista:

  • teetä ja tunnelmaa
  • hidasta, paikallisia lähestyvää matkailua
  • suvaitsevuus ja vieraan kulttuurin ymmärrys 
  • osa matkan tuotoista menee paikallisiin ympäristöhankkeisiin
  • vastuulliset hotellit ja vastuullista liikkumista
  • hyvinvointia ja luonnon läheisyyttä
  • opiskelemme aakkoset ennen matkaan lähtöä (kreikan tai venäjän)
  • mukana paikallista kieltä puhuva ja paikallista kulttuuria tunteva matkakaveri

Matkakaveri

Omien Hidasta matkaa™ -reissujeni lisäksi olen palkattavissa henkilökohtaiseksi matkakaveriksi. Jos haluat keskittyä nauttimiseen ja antaa matkajärjestelyt toiselle – olen käytettävissä! Voit myös kaivata matkakaveria muista syistä - mutta tämä matkakaveri on tasa-arvoinen ja täysin platoninen seuralainen, huomioithan sen. Puhun kreikkaa ja venäjää, sekä englantia ja ruotsia, joten kanssani on helppo matkustaa monessa maassa. Olen myös hyvä opettaja, jos haluat oppia vaikkapa venäjää matkan aikana. Halutessasi toimin matkalla kuvaajana tai voin myös tuottaa matkasta pienen kirjan tarinoineen muistoksi. Järjestän matkan  vastuullista matkantekoa huomioiden.

Matkaopaspalvelut

Omien Hidasta matkaa™ -reissujeni lisäksi olen palkattavissa henkilökohtaiseksi matkakaveriksi ja matkaoppaaksi.

Koulutuspaketti

Matkatarinoita

Koulutus olisi hyvä järjestää yhden maan ympärille, vaihtoehtona Kreikka/Venäjä tai Intia. Toki voimme puhua myös Suomen matkailusta, tai Euroopan matkailusta. Kerron tarinoita ja kokemuksia matkoiltani ja opastan, miten matkasta saa eniten irti. Kuulette myös siitä, miksi oikeastaan matkustan. Näissä illoissa paljastan myös, pitävätkö ennakkoluulot eri kulttuureista paikkansa ja vieläkö minulla niitä on. Jos asiakas haluaa, luen runoja Kreikasta tai Intiasta kertovista runokirjoistani ja kerron siitä, kuinka runot ovat syntyneet.

Koulutuspaketti

Kielitaito

Kannattaako kieliä opiskella? Voiko niitä opiskella, jos opettaja toteaa, ettei ole kielipäätä? Miten kielten opiskelu on vaikuttanut elämääni? Miten motivoitua kielten opiskeluun? Miksi kielten opiskelu on ollut elämäni paras päätös? Ainakin näihin kysymyksiin saat vastaukset kielitaito-koulutuksessani.    Viittä kieltä (+äidinkieleni suomi) puhuvana olen viettänyt suurimman osan elämästäni kielioppiviidakossa - ja viihtynyt paremmin kuin missään!

Etkö löytänyt mieleistäsi palvelua?

Jätä yhteystietosi niin suunnitellaan juuri teille sopiva koulutus.